Guinea

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Guinea

Nekretnine za prodaju u Gvineji

Gvineja, službeno Republika Gvineja, je država zapadne Afrike. Sjeverno graniči s Gvinejom-Bissauom i Senegalom, na sjeveru s Malijem na sjeveroistoku, na jugoistoku Slonokoščene obale, Liberijom i Sierra Leoneom na jugu, s Atlantskim oceanom na zapadu. Conakry je njezin glavni grad. Ostali važni gradovi su Kankan, Labé i Kindia.

Gvineja ostvaruje stalan napredak na svom gospodarstvu općenito, kao i na tržištu nekretnina i broju nekretnina za prodaju u Gvineji.

To je zahvaljujući i formalnim zakonima i politikama na kopnu koje u Gvineji, za razliku od mnogih afričkih država, priznaju tradicionalna prava na zemljište. Epidemija ebole djelomično je blokirala i gospodarske manevre države i strana ulaganja prema zemlji

Gvineja je članica Ekonomske i monetarne unije Zapadne Afrike, au glavnom gradu Konakri koncentrirana je većina gospodarskih aktivnosti zemlje. Ekonomska i zdravstvena kriza također je neizbježno utjecala na ulaganja u sektor nekretnina.

To je tipičan afrički grad, zapravo je kaotičan i zauzet, prilično je siguran čak i ako neki okruzi poput Madine i Avenue de la République ne uživaju dobru reputaciju.

Ako ste zainteresirani za prodaju nekretnina u Gvineji, a osobito u glavnom gradu, preporučujemo okrugu Kaloum, gdje se nalazi većina ureda, smještaja i banaka, kao i lučko područje.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 27308

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Guinea, Conakry, Conakry, Conakry

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

5000 m²
Prodaja zemljišta za izgradnju i također poljoprivredni
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB